De afdeling Industriële Chemicaliën

In de loop van vele jaren groeide Brenntag -- bekend als Boucquillon tot 1.1.2000, toen Bonnave-Dubar ons vervoegde -- van een distributeur van zout uit tot een leidende breed-gamma distributeur van basischemicaliën.
De afdeling Industriële Chemicaliën is een steunpilaar van Brenntag en is de perfecte zakenpartner om al uw behoeften aan basischemicaliën te beantwoorden.
Ons productengamma omvat een grote variëteit aan zuren, zouten, logen en oplosmiddelen.

Met ons commerciële team van regiomanagers en hun verkoopsassistenten benaderen we onze industriële klanten en sub-distributeurs vertouwensvol.

Onze aankoopafdeling zoekt voortdurend in de wereldwijde chemiemarkten naar producten van hoge kwaliteit met een uitermate competitieve prijs. Het dient niet benadrukt te worden dat als deel van de Brenntag Group deuren open kunnen gaan die voor anderen gesloten blijven. Hierdoor kunnen we onze klanten unieke opportuniteiten bieden.

Onze sterktes zijn :

  • een scherpe prijs
  • een breed productengamma
  • strategische voorraden
  • een uitmuntende logistieke service

Als u nog verder overtuigd wenst te worden van de uniek voordelen die we u kunnen bieden, dan zijn onze vertegenwoordigers slechts een telefoontje van u verwijderd. Zij zullen U graag een vooruitblik geven van onze mogelijkheden.